Adem Ramadani - Mire se erdhe Ramazan - videolike.de  

Adem Ramadani - Mire se erdhe Ramazan


Selamualejkum vellezer dhe motra tani pasi eshte Ramazani afer ju deshiroj ramazan sa me te lehte per agjerim inshallah Allahu na i fale gjynahet dhe na e pranon agjerimin
Mire se erdhe ramazan Adem Ramadani

Quelle: Youtube: zum Video.Quelle: YouTube

Adem Ramadani - Mire se erdhe Ramazan

Suchbegriffe für Adem Ramadani - Mire se erdhe Ramazan

Selamualejkum vellezer dhe motra tani pasi eshte Ramazani afer ju deshiroj ramazan sa me te lehte per agjerim inshallah Allahu na i fale gjynahet dhe na e pranon agjerimin Mire se erdhe ramazan Adem Ramadani